Wynwood, Miami
2277
post-template-default,single,single-post,postid-2277,single-format-gallery,theme-borderland,eltd-core-1.2.1,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Wynwood, Miami

Een paar weken geleden kreeg ik de vraag van een vriendin wat ik het leukste vond van onze vakantie in Amerika. Het klinkt misschien raar maar dat is dus het reizen op zich. Ik vind het heerlijk om met ons gezin rond te trekken. Een land te verkennen. Ronddwalen in een voor ons onbekend land. Intens kan ik genieten van wat we onderweg allemaal mogen zien.

Road trippin’ with my two favorite allies
Fully loaded we got snacks and supplies
It’s time to leave this town it’s time to steal away
Let’s go get lost anywhere in the U.S.A.

Road Tripping’ by Red Hot Chili Peppers

 

Onze roadtrip begon in Miami. Geweldig om er weer te mogen zijn. De vorige keer vierden we 4th of July (Indenpendence day) en genoten we op Miami Beach van een mega vuurwerkspektakel. Maar zagen we weinig van Miami omdat we al snel verder op doorreis gingen. Deze keer wilden we wat meer van Miami zien. En zo ontdekte we Wynwood.

 

Wynwood is 1 groot outside museum. Het is een district in Miami dat bestaat uit vele galeries, musea, verschillende collecties, kunstcomplexen, ateliers, kunstbeurzen en de Wynwood Walls. De Wynwood Walls zijn muren, muren van gebouwen waarop je graffiti en street art van meer dan 50 kunstenaars uit de hele wereld. Opgericht om het gebied aantrekkelijker te maken.

 

En het was echt te gek om te zien. Overal om je heen zie je streetart met echt de mooie illustraties. Ga je naar Miami dan zeker gaan want het is erg indrukwekkend.

 

Op de site van The Wynwood Walls vind je meer info over de locatie en kunstenaars.

Foto’s zijn gemaakt met een Panasonic Lumix DMC-GX8

No Comments

Post a Comment