Nieuw leven
3301
post-template-default,single,single-post,postid-3301,single-format-gallery,theme-borderland,eltd-core-1.2.1,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Nieuw leven

Het is en blijft bijzonder. Zwanger zijn, een klein mensje groeiend in je buik. Je buik die steeds groter wordt, je lichaam veranderd, de eerste bewegingen, getrappel in je buik, een nieuw leven. En hoe mooi en is het om deze bijzondere tijd vast te leggen. Sarina heb ik met haar man en dochter mogen fotograferen in dit mooie natuurgebied in Stiphout. Ik hou van deze plek. Het wijdse gezicht en de mooie kleurtonen van de natuur.

Ondertussen is hun zoontje al geboren. Zelfs alweer een tijdje geleden. Over 2 weekjes mag ik hun zoontje op de foto zetten. En dat is me toch een knap kereltje! Dus jullie begrijpen. Nu al zin in!

No Comments

Post a Comment