Skillshare
3689
post-template-default,single,single-post,postid-3689,single-format-standard,theme-borderland,eltd-core-1.2.1,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Skillshare

Al jaren heb ik een abonnement op Skillshare. Skillshare is een online community waar je verschillende workshops kunt volgen op het gebied van illustratie, fotografie, film, grafisch design muziek en nog veel meer. Met een abonnement heb je toegang tot al de workshops. Ik vind het erg fijn om op deze manier online skills te kunnen leren. Soms weet ik niet wat ik wil tekenen en ook dan volg ik een workshop. De docenten die les geven zitten zelf in het vak en hebben veel ervaring. Ze geven met veel enthousiasme hun lessen. Een kleine greep van mijn favoriete Skillshare docenten zijn Peggy Dean, Ohn Mar Win, Liz Kohler Brown, Brook Glazer, Charley Clements en Ana Victoria Calderón.

Vandaag wilde ik aquarelbrushes in Procreate uitproberen. Brenda Bakker (Nederlandse) heeft een korte workshop waarbij je een walvis leert tekenen met haar eigen aquarelbrushes. Deze krijg je cadeau bij de workshop: Create a realistisch watercolor drawing in Procreate.

Hieronder mijn resultaat.