Radio Kootwijk
51632
post-template-default,single,single-post,postid-51632,single-format-gallery,theme-borderland,eltd-core-1.2.1,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Radio Kootwijk

Een jaar of 2 geleden zag ik foto’s voorbij komen van een festival op een geweldige locatie met op de achtergrond een gebouw in art-deco stijl. Die foto’s wekte mijn nieuwsgierigheid. Opgezocht en blijkt het gebouw op de Veluwe te liggen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Daar moet ik een keer naar toe om foto’s te maken!

Aangezien mijn man dezelfde fotografie passie heeft en ook houdt van het ontdekken van mooie plekjes ging deze plek op onze bucketlist.

Wat een geluk, een paar weken geleden stonden we op en jaja een strak blauwe lucht en daar was het zonnetje. Manlief kwam met het spontane idee om naar Radio Kootwijk te rijden.

Vlakbij Apeldoorn op de Veluwe ligt het voormalig zenderpark ‘Radio Kootwijk’. In de eerste helft van de 20e eeuw vormde Radio Kootwijk een belangrijke communicatieverbinding vormde tussen Nederland en zijn toenmalige koloniën, met name Nederlands-Indië. Het werd gebouwd vanaf 1918. Bron: wikipedia

No Comments

Post a Comment