Roadtrip Schotland
301
post-template-default,single,single-post,postid-301,single-format-gallery,theme-borderland,eltd-core-1.2.1,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Roadtrip Schotland

In de zomer van 2020 gingen we rondtrekken met een camper door Schotland. Wat een geweldige trip was het. Schotland is magisch mooi. Al is het weer moody en denk je als je tijdens je zomervakantie op vakantie gaat misschien aan de zon en strand toch vonden wij dit geweldig. En ja we hadden af en toe echt dagen met regen die echt minder waren en waar wij af en toe ook Moody van werden. Het hoort er een beetje bij als je naar Schotland gaat. En eerlijk gezegd het past bij Schotland.

 

Met een volgeladen auto reden we richting Hoek van Holland. Daar namen we de overtocht naar Newcastle. De overtocht was heerlijk. Het was heerlijk warm weer. Een strak blauwe lucht. Ons slaapverblijf bestond uit twee stapelbedden en was helemaal prima. De jongens vonden dit alleen al een groot avontuur. Hoe gaat is het om op zo’n grote boot te mogen rondlopen en te mogen slapen.  In de morgen kwamen we naar een fijne nacht aan in Schotland.

Kan dus altijd zijn dat we tijdens onze voorgedachte route een zijweg nemen.

In New Castle aangekomen moesten we eerst nog een stukje rijden naar het verhuur bedrijf van onze camper. Wow het volgende avontuur. Alles overgeladen in de camper. Niel moest natuurlijk hartstikke wennen aan het rijden. Een groot stuur, je zit hoog en het stuurt zwaar en het is natuurlijk een grote bak.

De jongens vonden het gelijk prima. Hun kinderstoelen op de bank en voor hun een tafel waar ze tijdens het rijden lekker hebben kunnen tekenen en spelen.

En ja dan rij je in een camper en mag je zelf je route bepalen. We wisten globaal onze route maar we laten ons altijd verassen. Wat komen we tegen? Waar hebben we zin in. Kan dus altijd zijn dat we tijdens onze voorgedachte route een zijweg nemen. Het is goed om tijdens het reizen je gevoel te kunnen volgen.

Onze trip begon in het gebied Cairngorms National Park. Zodra je weg bent vanaf de hoofdwegen rij je de overweldigende natuur van Schotland in. En ik kan je zeggen het is gelijk indrukwekkend. Voor mij in ieder geval! Onze tweede trip door Schotland en zeker niet de laatste keer.

No Comments

Post a Comment