Bruiloft – Perfect day …
2035
post-template-default,single,single-post,postid-2035,single-format-standard,theme-borderland,eltd-core-1.2.1,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Bruiloft – Perfect day …

Wat voelde ik me ontzettend vereerd dat ik dit mooie bruidspaar mocht fotograferen. Ruim voor het ja-woord spraken we af bij de feestlocatie De Schaapskooi in Delft. De Schaapskooi ligt midden in een natuurgebied. Aan de overkant ligt het Arboretum Heemtuin. Een mooie natuurrijke plek voor een reportage op een hele speciale dag.

Michael strak in pak met rode schoenen die perfect bij de witte jurk met rode strik van zijn bruid paste. Helemaal op elkaar afgestemd.

En wat zagen ze er mooi uit! Michael strak in pak met rode schoenen die perfect bij de witte jurk met rode strik van zijn bruid paste. Helemaal op elkaar afgestemd. En kijk naar die jurk! Echt te wauw!

 

Meestal is een trouwdag een druk en vooral strak georganiseerde dag. Gelukkig hadden Linda en Michael gekozen om de tijd te nemen voor een reportage met z’n tweetjes. Daardoor waren ze lekker ontspannen en konden ze er goed van genieten. We hadden geluk met het mooie weer. Het zonnetje liet zichzelf regelmatig zien waardoor we prachtig licht hadden. De hele dag heb ik Linda en Michael zien stralen … genietend van elkaar en genietend van hun familie en vrienden. De liefde spat ervan af!

genietend van elkaar en genietend van hun familie en vrienden

In de historische binnenstad van Delft … in het stadhuis gaven Linda en Michael elkaar het ja-woord. Ik vind de ceremonie altijd zo leuk om bij te zijn omdat je door de verhalen die verteld worden het bruidspaar nog iets beter leert kennen. Er werd ontzettend veel gelachen. En luid gezongen in het Nederlands en Pools.  De feeststemming zat er gelijk goed in …

 

In een oude Roll Royce werden ze terug gebracht naar de feestlocatie. We maakten nog een paar foto’s en ik werd uitgenodigd voor een heerlijke diner. Wow wat een gastvrijheid! En terwijl de beats het feest inluiden en de gasten binnen kwamen glipte ik naar mijn auto en reed ik voldaan met op mijn camara heel veel mooie foto’s richting huis …

 

Linda en Michael, heel veel geluk en liefde samen!

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

No Comments

Post a Comment