Marlous, Thymo en Faye
2107
post-template-default,single,single-post,postid-2107,single-format-gallery,theme-borderland,eltd-core-1.2.1,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Marlous, Thymo en Faye

Een week of 3 geleden … de lucht was strak blauw en het zonnetje liet zich van haar beste kant zien … ging ik op weg naar het dorp Malden. Niet dichtbij maar voor mij redelijk bekend terrein, ik ben namelijk in de buurt opgegroeid.

 

Een tikkeltje zenuwachtig was ik wel want het is toch altijd spannend om bij onbekende mensen thuis te gaan fotograferen. Niet helemaal onbekend want Marlous ken ik ongeveer 1,5 jaar via Instagram. Via Instagram kun je een kijkje nemen in iemands leven. Zo wist ik dat ze net als mij een peuter jongetje van 3 heeft en dat ze nog niet zo lang geleden nogmaals mama is geworden van een prachtige dochter. Hartstikke leuk om elkaar dus in real life te mogen ontmoeten.

 

‘Thymo mag ik jou dadelijk ook op de foto zetten?’ ‘Nee’ was zijn antwoord maar zodra ik zijn zusje op de foto vastlegde zei hij al snel ‘nu mag ik’.

 

Faye vond het allemaal prima. Ze was heerlijk tevreden tijdens het fotograferen. Het blijft altijd bijzonder zo’n pasgeboren baby. Nog zo klein en nu al zo mooi en kijk haar prachtige donkere haren.

Haar grote trotse broer was erg enthousiast. In eerste instantie wilde hij niet op de foto maar toen ik begon met fotograferen dacht hij daar heel anders over. Wat een knap stralend mannetje. Zo ontzettend vrolijk …

Faye nog zo puur en klein … Thymo lekker ondeugend en enthousiast … en de mama knap en lief.

 

Wat was het leuk om ze op de foto te mogen maken van Marlous en haar knappe kinderen. Zo veel moederliefde! Hoe mooi is dat om vast te mogen leggen.

 

 

Lieve Marlous wat heb je een pracht gezin. Heel veel geluk en liefde samen! Geniet van de foto’s.

 

 

 

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]