Verrassing
2435
post-template-default,single,single-post,postid-2435,single-format-gallery,theme-borderland,eltd-core-1.2.1,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Verrassing

Super spannend en bijzonder is het als je de bruiloft van een collega fotograaf mag fotografen. En wel een hele bijzondere bruiloft want de gasten wisten niet dat Anouk en Guus gingen trouwen. Een super verrassing dus! De gasten wisten wel dat ze een feestje hadden die dag maar ze dachten dat ze naar een suprisefeestje gingen voor Anouk haar 40e verjaardag. Het feestje was op de superleuke locatie De Wilde Framboos  in Bakel. Een perfecte locatie voor een surpriseparty maar nog leuker om er te gaan trouwen.

‘Lang zal ze leven, lang zal ze leven’ werd er luid gezongen door familie en vrienden toen Guus, Anouk en hun zoontje Seb op de locatie arriveerde.

Natuurlijk speelde Anouk blij verrast en speelde ze alsof ze van niets wist.  Om Anouk te feliciteren ging Guus een prachtig boeket (gemaakt door de moeder van Anouk)  achter halen. Want bij een bruiloft hoort een boeket en al helemaal als je moeder bloembindster  is. Haar moeder wist dus niet dat ze het bruidsboeket van haar dochter had gemaakt. Maar met aanwijzingen via Pinterest is het een prachtig boeket geworden.

 

 

Voordat Guus het woord kon doen nam Anouk het over. En vertelde dus dat ze zelf ook in het complot zat. Je had die gezichten moeten zien. Maar nog leuker ze vertelde giechelend

‘Jullie zijn vandaag op een bruiloft want wij gaan vandaag hier trouwen’.

Die gezichten, zo mooi. Er werd gelachen en tranen rolde er over vele wangen. Hilarische reacties want de gasten waren natuurlijk niet gekleed op een bruiloft en hadden allemaal een cadeautje voor Anouk bij.

 

 

Alles werd klaar gezet voor de ceremonie. Stoelen voor de gasten, kleden ervoor waar de kinderen lekker op konden zitten en een bankje voor Guus en Anouk. Dit alles onder een grote boom op het gras. Perfect dus! En ook nog eens met prachtig weer. Terwijl de voorspellingen niet zo goed waren liet het zonnetje zich tijdens de ceremonie van haar beste kant zien.

 

Het was een super mooie en leuke ceremonie. Heerlijk relaxt maar dat zie je wel op de foto’s. Echt een perfecte locatie en wat zagen ze allebei super mooi uit. Het klopte helemaal. Wat is de liefde mooi!

 

Binnenkort deel 2.

Voor meer foto’s zie de slideshow boven aan in het bericht.

Voor meer info voor het bruidsboeket zie: Rieky van Asten bloematelier

Voor meer info over de locatie: Theetuin de wilde framboos

 

No Comments

Post a Comment