Zwanger – Laura
2510
post-template-default,single,single-post,postid-2510,single-format-gallery,theme-borderland,eltd-core-1.2.1,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Zwanger – Laura

Alweer even geleden fotografeerde ik Laura. Toen nog prachtig zwanger en nu ondertussen mama geworden van een heel lief mooi meisje. Elke keer weer vind ik het bijzonder mooi om een zwangere vrouw te fotograferen. Bij het zien van een bolle buik krijg ik kriebels en waan me even terug naar mijn eigen zwangerschappen.

Magisch is het als er een mensje in je buik groeit.

Het eerste schopje. De bewegingen die je steeds beter voelt en zelfs zichtbaar zijn.  Je buik die alsmaar groter wordt. Je lichaam veranderd en hoe mooi is het omdat op foto vast te leggen. Een tastbare herinnering aan de negen maanden dat jij je kindje draagt.

Het was een prachtige dag, voor iemand die zwanger is was het zelfs misschien wel iets te warm maar gelukkig hadden we de tijd en konden we rustig aan doen. Laura was heel relaxt en ontzettend trots op haar buik. Maar dat is wel duidelijk te zien op de foto’s.

 

No Comments

Post a Comment