Zomeravond
2601
post-template-default,single,single-post,postid-2601,single-format-gallery,theme-borderland,eltd-core-1.2.1,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.5,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Zomeravond

Zomeravonden … ik hou ervan. Nagenietend van een warme dag nog heerlijk even een wandeling maken over de heide.

Ons zoontje ging de eerste jaren naar een gastouder. Daar leerde hij de tweeling Janne en Ties kennen. Dat klikte zo ontzettend goed. Nu Fedde op de kleuterschool zit zien ze elkaar nog af en toe. En als ze elkaar dan weer zien is het gelijk goed. Ze kunnen zo lekker met elkaar spelen. Het was dus zeker een goed idee om weer eens met elkaar af te spreken. Deze keer op de heide waar ze lekker konden rennen, klimmen en waar ze de mooiste dennenappels vonden. Tuurlijk nam ik mijn camera mee want fotograferen met een ondergaande zon geeft een geweldige sfeer. En dit zijn juist de momentjes die je graag wilt vastleggen.

No Comments

Post a Comment